fbpx
00
dagar
kvar på Early Bird Ramsvik!
Läs mer

Kul helg med tjejkompisarna!

Startsida | Kul helg med tjejkompisarna!

Några tjejkompisar som gjort flera av våra Järv Äventyr är Ånges Järva brudar. De har förgyllt våra äventyr med härliga hejaramsor och pepp på vägen. Vi har intervjuat dem, så fler ska få inspiration till en aktiv tjejresa.


Järv Äventyr har alltid minst två distanser på våra äventyrstävlingar. Populärast är Familje-distansen Järv Familj. Men vi har också många kompis-lag som börjat upptäcka detta roliga sätt att få en minisemester och en aktiv helg med kompisarna. Ibland är det två par, ibland killar som vill ha en aktiv helg, men vanligast är att det kommer ett gäng taggade tjejer som vill ha en aktiv och rolig tjejhelg. 

 

Några av dessa tjejkompisar som gjort flera av våra Järv Äventyr är Ånges Järva brudar. De har förgyllt våra äventyr med härliga hejaramsor och pepp på vägen. Vi har intervjuat dem, så fler ska få inspiration till en aktiv tjejresa.

 

Vilka är ni och hur känner ni varandra?

 

Vi bor i Ånge och vissa har känt varandra jättelänge. Våran gemensamma nämnare är löpningen som gjorde att vi i denna konstellation har hittat varandra.

Ånges Järva Brudar består av

Christina "Kicki" Nilsson 49år, har pannben gillar fart och fläkt och är en hejjare på cykel.

Desiree' "Dessan" Johansson 46år, är uthållig, pricksäker och är njutaren i gänget.

Ulrika Öhman 51år, är smidig och har bra balans.

Linda Möllhagen 46år, är den starka och lugna som är bra på att hålla ihop gruppen.

Veronica Olofsson 47år, är löpstark och dragvillig, bra på att hitta skatter.

Foto: Ånges Järva Brudars egna bild. fr vänster Veronica Ulrika Linda Kicki, liggandes har vi Dessan

 

Vilka äventyrstävlingar har ni kört? Och vilka kör ni 2023?

 

Vi körde Järv Hammarbybacken och Åre ifjol.

I år tar vi återigen sikte på Hammarbybacken 13maj, sen tänkte vi vidga vyerna ta en tur till Norge och Trysil för att sedan avsluta med Sälen Halloween i november.

 

Vad är det bästa med Järv Äventyr för ett kompisgäng? 

Ha kul tillsammans. Vi skrattar och peppar varandra i med å motgång det kommer man långt med. Vi försöker bjuda på oss själva för att både sprida glädje å energi till varandra men oxå till medtävlande och arrangörerna.

 

Vad är största utmaningen?

Att få kropp och knopp att samarbeta när man kommer in med adrenalin och hög puls till uppdragen så man kan fokusera på uppgiften för man vill ju ha kunnat springa/cykla på så gott det går mellan de olika uppdragen. 

 

Har ni något favorituppdrag?

Alfapet (tror vi att den kallades) när man skulle springa och hämta bokstäver en i taget för att sedan kunna bilda ett ord på ett i förväg bestämt antal bokstäver. 

Klossarna va en kul men en ordenlig utmaning när vi va 5 i laget....klurigt när man efteråt dessutom skulle bilda ett ord av klossarna. 

 

Har ni något tips till andra kompisgäng?

Häng på vettja!!! det är en superkul upplevelsetävling i lag som kombinerar klurigheter med styrka och kondition. Roligt att få utmana sig själv och man klarar mer än man tror❣️Det gäller att hitta varandras styrkor och använda dessa på bästa sätt. Lagtävlingar som dessa skapar gemenskap. 


Alla nyheter

Järv Äventyr logo

VÄLJ DITT ÄVENTYR

Järv Äventyr är 6 olika tävlingar på vackra platser i Sverige och Norge. Välj någon av destinationerna nedan för att läsa mer om tävlingen.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram