Om Järv Äventyr

Startsida | Om Järv Äventyr

JÄRV ÄVENTYR

Ett nytt koncept som i grunden utgörs av flera outdoor-stafetter. JÄRV har samlat det roligaste äventyren man kan ta sig an tillsammans i naturen. Varje destination och lopp arrangeras som en två dagars utomhusfest, eller längre.
JÄRV passar er som är en aktiva familj, kompisgänget med riv, det moderna företaget samt den stora skaran motionärer som är på jakt efter nya utmaningar.

Vi har utvecklat de roligaste outdoor-aktiviteterna vi har kunnat för våra olika destinationer. Till stafetterna bjuder vi in aktiva Outdoor-människor till en upplevelse ni svårt kommer glömma. Är ni sugna på traillöpning, mountinbiketävlingar, kanot race, simning, SUP, segling eller vandringar?

Vi erbjuder, tillsammans med våra partners, skräddarsydda äventyr för olika grupper av personer som älskar klös i sina aktiviteter. Vi gör varje aktivitet tillgänglig men samtidigt utmanande. Utan riktiga utmaningar blir spänningen inte den samma.

Titelsponsor

Huvudsponsorer

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

sv_SE
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram