En järv vision

Järv Äventyr bjuder in familjer, kompisgäng & företag till ett unikt sätt att uppleva vår vackra skandinaviska natur. Via samarbete och gemenskap korsar ni mållinjen tillsammans.  
Startsida | En järv vision

Vi är Järv

Precis som järven är vi människor överlevare, samtidigt har vi nära till lekfullhet. Järv bygger på samarbete och gemenskap. Alla som vill är välkomna att bli en del av Järv. Låt oss möta nya äventyr  med mod och komma ut starkare på andra sidan mållinjen tillsammans.

Vår idé

Vad vi vill är enkelt men spännande: fler ska upptäcka vår fantastiska Skandinaviska natur, samtidigt som vi tillsammans ska ha riktigt roligt på vägen! Vår satsning går ut på att sänka tröskeln till ett aktivt friluftsliv för familjer, kompisgäng och för nytänkande företag. Via äventyrstävlingar vill vi att gemenskap och samarbete ska leda vägen till mållinjen.

Naturen skapade våra lopp

Vi vill bjuda in er till några av de finaste destinationerna runt om i Skandinavien. Att få uppleva naturen via lagtävlingar ger er mer än bara flås, minnesbilderna från ert äventyr kommer också fyllas med vackra vyer.

Vi har lagt mycket tid på att hitta de bästa utomhusaktiviteterna anpassat för varje Järv-destination. Arrangemanget är en lagtävling under två dagar. Tillsammans med familjen, kompisar eller kollegorna tävlar ni i utmanande och roliga lagtävlingar - i den inspirerande miljö som är Skandinaviens natur.

När nummerlapparna åker på, har ni påbörjat ert Järv Äventyr och tillsammans ska vi kämpa, skratta och njuta. - Även utmana oss en smula.

Mot Järva Äventyr!

Nyhetsbrev

Lämna din e-post för att veta när ett nytt äventyr planerats färdigt.

Anta utmaningen

[rev_slider alias="receptet"][/rev_slider]
Titelsponsor
Huvudsponsorer
Sponsorer

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

sv_SE
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram