fbpx
00
dagar
kvar på Early Bird Ramsvik!
Läs mer

Slips eller upplevelse till Fars dag

Startsida | Slips eller upplevelse till Fars dag

Jag har alltid tyckt att det viktigaste är att umgås med familjen på fars dag. Slipsar, strumpor och kallingar - ärligt talat så är jag själv bättre på att köpa de prylar som jag vill ha.

En fars dag så fick jag en bordsduk. Visst, jag gillar att laga mat och det är oftast jag som gör det hemma. Men den där duken ville nog helst min fru att vi skulle ha ?. Jag förstår såklart att det finns kärlek även bakom att köpa en pryl. Men upplevelser tillsammans slår allt!

 


Tips på fler fars dag upplevelser.

De flesta pappor vill ha tillsammanstid framför en slips eller en pryl. Något att glädjas av tillsammans. Vi förespråkar såklart att vara utomhus tillsammans. Det kan vara något så enkelt som att gå på en promenad i skogen eller åka till en nöjespark eller lekplats.

För pappan som gillar att lära sig nya saker kan biljetter till ett spännande museum eller en historisk rundvandring på någon lokal sevärdhet passa. Ett utmärkt sätt att vara tillsammans och samtidigt lära sig nya saker. Kanske behöver pappa slappna av? Då kan det passa med att besöka ett spa och kanske ta en massage. Eller kanske en kväll på stan tillsammans med barnen och besöka en bio eller en show.

Vad det än är ni hittar på, se till att det är något ni gör tillsammans. Fars Dag är det perfekta tillfället att ge bort en möjlighet till äventyr att längta till och upplevelser är något familjen kommer minnas länge.

Vi frågade Emil: -Slips eller ett äventyr i fars dag present?

- Jag vill helt klart ha ett Järv Äventyr framför en slips ?. Hellre fina minnen och upplevelser.

-Men varför då?

- Det är få aktiviteter du kan göra med hela familjen där alla kan delta med samma förutsättningar, som på ett Järv. Den möjligheten är fantastiskt!

 

Vi tycker såklart det är ett bra val att välja ett Järv Äventyr i fars dag present. Det fina med det är att ni tillsammans kan planera in lite träning inför äventyret och göra egna små skogspromenader, leta påhittade skatter, träna på uppdrag tillsammans ända fram till äventyret.


Alla nyheter

Järv Äventyr logo

VÄLJ DITT ÄVENTYR

Järv Äventyr är 6 olika tävlingar på vackra platser i Sverige och Norge. Välj någon av destinationerna nedan för att läsa mer om tävlingen.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram