fbpx
00
dagar
kvar på Early Bird Ramsvik!
Läs mer

En Järv Destination!

Startsida | En Järv Destination!

Från idé till verklighet. 

Vi är  väldigt glada att kunna presentera vårt första Järv Äventyr! 

Att det blev Ramsvik Stugby & Camping som blev den första Järva Destinationen att våga satsa på ett helt oprövat koncept, var inte oväntat men väldigt glädjande.


-Det finns många pärlor i Bohuslän men Ramsvikslandet mellan Smögen och Hunnebostrand är unikt. Stora delar av ön är ett naturreservat med mängder av vandringsleder i världsklass. På Ramsvik hittar du allt som gör Bohuslän unikt, den rosa graniten, ljunghedarna, tallskogar och sist men inte minst, mäktiga Skagerack vid din sida. Säger Henrik Fredriksson VD Järv Äventyr

-Vi har samarbetat med Jonas Svengård i 7 år, i hans roll som Event Manager för Icebug Xperience. Vi vet att Jonas har ett utomordentligt driv, stor erfarenhet av att arrangera tävlingsevenemang och förmåga att få saker att hända. Vi tvekade inte en sekund när Jonas startade JÄRV Äventyr och vi blev tillfrågade om att vara arena för evenemanget. Det ska bli jättekul! Säger Annika Johansson på Ramsvik Stugby & Camping

På Ramsvik den 24-26 september väntar 2 olika äventyr; Järv Stafett och Järv Familj.

Järv Ramsvik Stafett är en lagtävling där deltagarna växlar mellan traillöpning och kajakpaddling under två dagar. Med många täta växlingar i Järv Arena skapas en härlig atmosfär i en fantastisk miljö.

Järv Ramsvik Familj är en lagtävling över två dagar, där hela laget tillsammans vandrar/springer 12-15 km per dag. Under båda dagarna ska lagen lösa många olika uppgifter och klurigheter utmed Järv familj-banan. Ett spännande äventyr för hela familjen!

-JÄRV Äventyr är ett utomordentligt bra koncept som erbjuder både vuxna och barn roliga utomhusupplevelser i Sveriges vackra natur. En ny tävlingsform som anpassas till naturens förutsättningar, med aktiviteter som lyfter fram det bästa av platsen där äventyret utspelar sig. På Ramsvik blir det huvudsakligen paddling och trailrunning, vilket gör att man får uppleva den bohuslänska naturen både från hav och land. Fantastiskt!  Säger Torbjörn Backlund på  Ramsvik Stugby & Camping

 

Ramsvik Stugby & Camping omges av Ramsvikslandet, ett naturreservat med släta klippor, enastående natur och härliga vyer över havet. Helt enkelt så som man tänker sig Bohuslän när det är som vackrast. På Ramsvik kan ni paddla kajak, kanot eller SUP-bräda. Fiska makrill eller krabbor från bryggan. Vandra eller springa trail. Upptäcka skärgården i motorbåt eller roddbåt. Bada från bryggor, klippor och långgrund sandstrand. Bada bastu några steg från havet. Restaurangen serverar god mat på lokala råvaror. Frukostbuffé, lunch, middag och fika. Med en hänförande utsikt över havet och skärgården.

-Vi vet att många längtar ut i naturen och JÄRV Äventyr gör naturupplevelsen extra rolig, både för vuxna och barn. Vi ser verkligen fram emot att ha vårt första JÄRV Äventyr på Ramsvik! säger Annika Johansson.

-JÄRV Äventyr utvecklar besöksnäringen och bidrar till ökad beläggning och nya säsonger. Evenemanget lyfter tydligt de reseanledningar som finns på platsen, i Ramsviks fall är det den vackra naturen och aktiviteter som kajakpaddling och trailrunning. Dessutom ställer arrangörerna krav på hållbarhet. Vi räknar med ökad beläggning när evenemanget går av stapeln, men också med att JÄRV Äventyr bidrar till ökad marknadsföring till nya målgrupper. Konceptet baseras på ett samarbete mellan evenemangsarrangören och ett boendeföretag. Var och en gör det som den är bra på, en samarbetsform som vi gillar skarpt. Vi ombesörjer stuguthyrning, mat och allt annat praktiskt kring boende och måltider. Arrangörerna ser till så att själva evenemanget fungerar. Det ska bli väldigt kul att köra JÄRV Äventyr på Ramsvik! Välkomna till vårt underbara smultronställe önskar Torbjörn och Annika. på Ramsvik Stugby & Camping

JÄRV Äventyr har valt ut de roligaste utomhusäventyren vi kan tänka oss. Vi vet inget bättre än att använda naturen till träning, tävling och strapatser. Nu bjuder vi in er att delta i vår vision: Att ge fler naturälskande motionärer chansen att upptäcka Skandinaviens fantastiska natur. 

 Det har länge funnits ett intresse för att på olika sätt uppleva vår vackra Skandinaviska natur. Det senaste året kan vi lätt säga att det intresset är starkare än det någonsin varit.  

Det som ändrats de senaste åren är att många vill ha sin upplevelse paketerad. Den insikten blev grundreceptet för Järv Äventyr. 

Vi är ständigt på jakt efter de vackraste platserna i Sverige att visa upp för våra Järvare. Har du en destination som du tror skulle passa för ett Järv Äventyr? Taggade på att visa upp just er natur?

Järv Äventyr bygger på gemenskap. Därför är vi noga med att tillsammans med er, skräddarsy äventyr för den aktiva familjen, kompisgänget eller det äventyrslystna företaget. Det krävs klös men även tillgänglighet för att kunna bjuda in alla som älskar gemenskap, äventyr och vår vackra natur.

Kontakta oss! Snart kommer ni finna Järvare som springer i era fjäll och skogar, cyklar i berg, paddlar kajak eller något unikt för er destination. Sedan åker de hem, sådär härligt trötta efter att ha utmanats och lyckats korsa mållinjen via gemenskap och glädje. 

Låt oss skapa Ert Järv Äventyr!

JONAS SVENGÅRD

+46(0)735 27 27 26

jonas@jarvaventyr.se

 


Alla nyheter

Järv Äventyr logo

VÄLJ DITT ÄVENTYR

Järv Äventyr är 6 olika tävlingar på vackra platser i Sverige och Norge. Välj någon av destinationerna nedan för att läsa mer om tävlingen.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram