fbpx
00
dagar
kvar på Early Bird Ramsvik!
Läs mer

Järv Äventyr Sälen 11-12 September

Startsida | Järv Äventyr Sälen 11-12 September

Järv Äventyr Sälen & Järv Familj Sälen

När vi startade Järv Äventyr var SkiStar en drömpartner! Det är därför väldigt glädjande att kunna presentera den första av tre SkiStar-destinationer som kommer stå värd för Järv Äventyr. - Henrik Fredriksson | Järv Äventyr |


Sälenfjällen på sensommaren är magisk!

Solen är len och luften krispig, fjället är trolskt och man kan verkligen känna att naturen förbereder sig på vintern som stundar.

Här väntar en lagtävling & stafett bestående av terränglöpning, mountainbike, kanot,  roliga utmaningar och klurigheter. Sträckorna är korta men intensiva. Många sträckor görs gemensamt för hela laget eller parvis.  Järv Sälen bjuder både på fjäll och dal, ena dagen är ni nere i dalen i Lindvallen och andra dagen upp på fjället. Järv Sälen  kommer bli intensivt, spännande och väldigt roligt.

“Lite som att spring trail, cykla mountainbike och utföra Mästarnas Mästare- utmaningar” – Eller som vi säger ett Järv Äventyr!

11-12 September 2021 bjuder Järv Sälen in till äventyr över 2 dagar. 

 

SkiStar och Järv Äventyr vill visa upp allt som Lindvallen och Sälen har att erbjuda, både vad gäller miljö och aktiviteter. Under två dagar väntar både en tur på fjället och roliga aktiviteter nere i dalen.

På fjället är det lagtävling, hela laget springer/vandrar tillsammans. Utmed stigen ska många utmaningar lösas, tanken är att strategi och samarbete ska trumfa snabba ben… Nere i dalen är det stafett som gäller, här kommer deltagarna varva mellan trail, mountainbike, kanot och hinderbana. Stafetten utövas parvis eller i några fall hela laget. Under stafetten kommer samarbete vara utslagsgivande, men det kommer vara en fördel om ni inte kommer helt otränade till Järv Äventyr Sälen.

Järv Äventyr och Järv Familj har samma upplägg, men där Järv Familj har en kortare tur på fjället och kortare Mountainbike/trail-sträckor i dalen.

Det finns så otroligt mycket att välja på, det har varit en utmaning att koka ned Järv Äventyr Sälen till bara två dagar. Vi hade kunnat arrangera Järv Äventyr Sälen i en vecka och fortfarande bara skrapat på ytan av alla olika miljöer och aktiviteter som Sälen har att erbjuda sommartid. - Jonas Svengård | Järv Äventyr |

  • Järv Äventyr Sälen passar alla som är sugna på fjälläventyr på sommaren, allt ifrån kompisgäng, träningsgrupper och familjer med ungdomar. Järv Äventyr Sälen har en åldersgräns på 14 år.
  • Järv Familj Sälen passar familjer med barn i åldrarna 7-15 år, som är normalt aktiva.

Med Järv Äventyr vill vi sänka trösklarna för ett aktivt liv utomhus, vi har designat tävlingarna så att det inte bara är hårt slit som premieras, utan att det är lika viktigt att samarbeta väl och vara snabbtänkt och lite klurig.

Vi vågar lova att ni kommer få en äventyrshelg som ni sent kommer att glömma. Med lite tur har ni vidgat era vyer, utmanat er en smula och upptäckt styrkor hos er själva som ni inte visste att ni besatt!

LÄS MER:  JÄRV ÄVENTYR SÄLEN

 

Vi på SkiStar vill inspirera till en aktiv semester i fjällen tillsammans för familj och vänner året om. När vi nu lanserar SkiStar Sports & Adventures, vår satsning på sommar- och höstsäsongen så känns det helt rätt  att ”kroka arm” med JÄRV som erbjuder en helt ny tävlingsform som bygger på upptäcka den fina fjällmiljön tillsammans. JÄRV i Sälen, Åre och Trysil är ett äventyr i fjällmiljö, här kombineras rörelsegläjde och klurigheter väl anpassat för både familjer och kompisgäng och under tävlingen kommer man få uppleva både fjäll och dal, precis så som vi vill att fjällen ska upplevas! Säger Fredrik Rydén, koncept- och eventchef på SkiStar

ÄVENTYRLIGA SOMMARNYHETER MED SPORTS & ADVENTURES

Inför sommaren görs en stor satsning på nya aktiviteter för att kunna erbjuda en aktiv fjällsemester i Sälen, Åre och Trysil även under sommaren. Mer cykling i form av nya leder och banor, klätterparker och äventyrsgolf är några av nyheterna.

Läs mer om SkiStar Sport & Adventures

SkiStar och Järv Äventyr vill passa på att hälsa er varmt välkomna till Sälen/Lindvallen och Järv Äventyr.

Nu kör vi och ni, ni hänger med!

Henrik Fredriksson & Jonas Svengård | JÄRV ÄVENTYR |


Alla nyheter

Järv Äventyr logo

VÄLJ DITT ÄVENTYR

Järv Äventyr är 6 olika tävlingar på vackra platser i Sverige och Norge. Välj någon av destinationerna nedan för att läsa mer om tävlingen.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram