fbpx
00
dagar
kvar på Öppningspris Tjörn!
Läs mer

Järv ambassadör

Järv Halloween Sälen

Bli en del av vårt äventyr – Järv Äventyr söker ambassadörer!

Är du en passionerad äventyrssökare med en kärlek för naturen och en förmåga att inspirera andra? Har du ett engagerat följarskap som delar din entusiasm för utomhusaktiviteter, familjeäventyr och en aktiv livsstil? Då kan du vara den vi söker för att bli ambassadör för Järv Äventyr!

Järv Äventyr skapar unika äventyrstävlingar som förenar familjer och vänner genom spännande utmaningar inspirerade av TV-program som Mästarnas Mästare och Wild kids, med inslag av geocaching och teambuilding. Våra tävlingar äger rum i de vackraste delarna av Skandinavien - från Ramsviks storslagna landskap till de pulserande höjderna i Hammarbybacken, Lindvallens charm och Trysils orörda skönhet.

Som ambassadör för Järv Äventyr får du chansen att dela med dig av dessa oförglömliga upplevelser till din publik och visa värdet av att uppleva äventyr tillsammans. Vi letar efter influencers som med sin positiva energi och autentiska berättelser kan hjälpa oss att sprida budskapet om glädjen med aktiva utomhusupplevelser.

Vad kan du förvänta dig som ambassadör?

  • Gratis startplats till våra äventyrstävlingar för att uppleva dem med din familj eller vänner.
  • Gratis boende för din familj eller vänner under tävlingshelgen.
  • Snygga Järv t-shirtar och Järv kepsar till alla i ditt lag.
  • Möjligheten att dela unika rabattkoder och erbjudanden med dina följare.
  • En plattform för att visa upp dina äventyr, inspirera till en aktiv livsstil och påverka positivt.
  • Stöd från vårt team med material och information för att göra ditt ambassadörskap framgångsrikt.

Om du känner att detta är en chans för dig att kombinera din passion för äventyr med en möjlighet att inspirera andra, vill vi gärna höra från dig! Skicka in din ansökan och berätta varför just du skulle vara den perfekta ambassadören för Järv Äventyr. Tillsammans kan vi göra äventyren ännu mer minnesvärda och inspirerande för alla.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa äventyrliga berättelser tillsammans!

Vill du bli en del av vårt äventyr? Ansök senast 3 mars och låt oss skapa magiska minnen tillsammans! Klicka här för att ansöka.

 


Alla nyheter

Järv Äventyr logo

VÄLJ DITT ÄVENTYR

Järv Äventyr är 5 olika tävlingar på vackra platser i Sverige och Norge. Välj någon av destinationerna nedan för att läsa mer om tävlingen.
VÄSTKUSTENS PÄRLA
Ta er fram till fots längs västkustens släta klippor med havet Skagerack vid er sida. Ert lag varvar trail med uppdrag längs vägen och avslutar med att paddla kanot till Söö.
Läs mer
Äventyrstävling mitt i Stockholm!
Ert lag tar sig fram till fots i vackra Nackareservatet, upp till Hammarbybackens topp där ni blickar ut över Globen och staden. En dags äventyr.
Läs mer
FJÄLLÄVENTYRET VÄNTAR
Två dagars äventyr där ert lag tar sig fram på fjällstigar, förbi fina fjällsjöar och njuter av makalösa vidder. Trail varvas med uppdrag likt Mästarnas Mästare och Wild Kids.
Läs mer
ETT ÄVENTYR MITT I BOHUSLÄN
Upplev utsikten från mäktiga Tjörnbron och ta er fram på de tre små öarna som bron sträcker sig över. Ert lag varvar trail på klippor och i skog, med roliga uppdrag längs vägen.
Läs mer
FIRA HALLOWEEN I SÄLEN
Njut av fjällen på Höstlovet. Omfamna mörkret med pannlampa och reflexbana där ni möter busiga överraskningar längs med vägen. Andra dagen upplever ni vidunderliga vidder på Sälenfjället.
Läs mer
Har du tips om den perfekta Järv destinationen?
Vi letar alltid efter nya destinationer!
Hör av dig

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram