fbpx
00
dagar
kvar på Early Bird Ramsvik!
Läs mer

Från idé till ett Järvt koncept

Startsida | Från idé till ett Järvt koncept

Destination - Bohusläns Skärgård - Väderörarna
Koordinater: 58° 34' N, 11° 4' E

Det var juli och varma vindar vädrade de vackra Väderöarna i yttersta skärgården av Bohuslän. Över en öl diskuterar två vänner om hur Coronaepidemin börjat förändra människors beteende och resevanor. Våra vanliga liv hade satts på paus. Men samtidigt hade fler återupptäckt vår vackra natur. I den insikten fann vi något spännande.


En idé tar form

Vi kom fram till att vi vill hitta äventyr i Skandinavien istället för en klassisk chaterresa. Frågan var bara: Vart finns dem och hur får vi våra och andra familjer att haka på?

Hemester var ett modeord - Nu en realitet

Det visade sig att det var upp till oss att skapa roliga äventyr för hela familjer och kompisgäng, träningskamrater och så vidare.
Efter många timmar av funderingar och frågeställning förr poletten ned. Den poletten kallas nu - Järv Äventyr.
Konceptet grundas i att destinationerna i Skandinavien och deras omgivningar sätter grunden för vilket äventyr vi ska hitta på. Olika koncept för olika motionärer som: fika-motionärer, aktiva familjer, kompisgäng och moderna företag.

Citaten som blev Järv Äventyr

“Tävlingar för “pannbensmotionärer” finns i överflöd. Att prata om höjdmeter, längsta sträckan eller hårdaste utmaningen känns 2010. Låt oss locka de som inte redan är frälsta av tävlingar och äventyr. Få familjer och motionärer ut i skog och mark, där glädje och gemenskap står i fokus.” - Jonas Svengård

“Ja, nu börjar det hårda och roliga jobbet med att få ner alla idéer till ett koncept, bygga en användarvänlig Äventryssajt och presentera Järv Äventyr för de destinationer som vill vara med och utveckla vår idé.” - Henrik Fredriksson

Nu kör vi och NI hänger med!


Alla nyheter

Järv Äventyr logo

VÄLJ DITT ÄVENTYR

Järv Äventyr är 6 olika tävlingar på vackra platser i Sverige och Norge. Välj någon av destinationerna nedan för att läsa mer om tävlingen.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram