fbpx
00
dagar
kvar till prishöjning Trysil!
Läs mer

Äventyrliga aktiviteter att göra i Trysil på sommaren


I det natursköna Trysil, beläget i hjärtat av Norge, erbjuds ett myller av aktiviteter för den äventyrslystne. Från adrenalinpumpande cykelturer längs välutformade leder till avkopplande vandringar i fjällnatur och spännande forsränning, finns det något för alla åldrar och intressen.

Cyklingen i Trysil är en huvudattraktion med dess mångsidiga terräng som tillfredsställer både nybörjare och erfarna cyklister. Liften Fjellekspressen ger tillgång till ett nätverk av stigar, inklusive den berömda Magic Moose, en 7,5 kilometer lång flytstig som bjuder på en unik upplevelse med sina doserade kurvor och byggda element. För dem som söker mer utmaning, erbjuder Twister och FlowStar adrenalinfyllda åk nedför berget. Gullia-området lockar med leder som Green Fox och Happy Rabbit, perfekta för familjeäventyr där både unga och gamla kan njuta av cykling i skogsmiljö.


Vandring i Trysil är en annan aktivitet som inte får missas. Med ett brett utbud av leder som sträcker sig över fjäll och skog, finns det gott om möjligheter att uppleva den norska fjällvärldens skönhet. Från lättillgängliga stigar till mer krävande toppbestigningar, som Trysilfjellet 1132 och Skurufjellet, erbjuder vandring i Trysil något för alla. Stolpjakt, en populär aktivitet där deltagarna använder GPS för att hitta specifika punkter, kombinerar fysisk aktivitet med naturupplevelse och lärande.


För de som föredrar höghöjdsäventyr, erbjuder klätterparken i Trysil en spännande dag fylld med utmaningar. Med banor i olika svårighetsgrader och ziplines, är klätterparken ett perfekt utflyktsmål för hela familjen. Dess närhet till andra attraktioner som Trysil Bike Arena och golfbana gör den till en idealisk aktivitet för en dag fylld med äventyr.


En unik upplevelse i Trysil är Mountain Coaster, en berg-och-dalbana där besökarna kan åka nerför backarna i en coaster. Denna aktivitet erbjuder spänning för alla åldrar, med möjlighet till kontroll över farten för en skräddarsydd upplevelse.


Älvaktiviteter i Trysil tar äventyret till vattnet, där forsränning står i centrum. Denna aktivitet erbjuder en adrenalinfylld upplevelse genom forsar och vacker natur, perfekt för både grupper och familjer. Med erfarna guider och all nödvändig utrustning tillhandahållen, är detta ett äventyr som garanterat ger minnen för livet.

 

Trysil är mer än bara en vinterdestination; det är en plats där äventyr och naturupplevelser står i fokus året om. Oavsett om du är ute efter spänning, avkoppling eller bara vill njuta av naturen med nära och kära, har Trysil något att erbjuda. Med dess breda utbud av aktiviteter och upplevelser, är Trysil den perfekta destinationen för alla som söker äventyr i Skandinaviens hjärta.

Med Järv Äventyr Trysil by EQPE får ni uppleva fjället både genom terränglöpning, vandring och på Mountainbike. Äventyret görs i lag och finns i två olika distanser anpassat för familjer och kompisgäng. Trail och MTB varvas med uppdrag likt Mästarnas Mästare och Wild Kids. Läs mer om Järv Äventyr i Trysil här


Alla nyheter

Järv Äventyr logo

VÄLJ DITT ÄVENTYR

Järv Äventyr är 5 olika tävlingar på vackra platser i Sverige och Norge. Välj någon av destinationerna nedan för att läsa mer om tävlingen.
VÄSTKUSTENS PÄRLA
Ta er fram till fots längs västkustens släta klippor med havet Skagerack vid er sida. Ert lag varvar trail med uppdrag längs vägen och avslutar med att paddla kanot till Söö.
Läs mer
Äventyrstävling mitt i Stockholm!
Ert lag tar sig fram till fots i vackra Nackareservatet, upp till Hammarbybackens topp där ni blickar ut över Globen och staden. En dags äventyr.
Läs mer
FJÄLLÄVENTYRET VÄNTAR
Två dagars äventyr där ert lag tar sig fram på fjällstigar, förbi fina fjällsjöar och njuter av makalösa vidder. Trail varvas med uppdrag likt Mästarnas Mästare och Wild Kids.
Läs mer
MOUNTAINBIKE MECKAT
Vacker fjälltur varvas med uppdrag upp till Trysilfjellet 1132! Andra dagen cyklar ni mountainbike och avslutar med en vindlande tur ner för den kända "Magic Moose" mot mål.
Läs mer
FIRA HALLOWEEN I SÄLEN
Njut av fjällen på Höstlovet. Omfamna mörkret med pannlampa och reflexbana där ni möter busiga överraskningar längs med vägen. Andra dagen upplever ni vidunderliga vidder på Sälenfjället.
Läs mer
Nya äventyr är på gång!
Vill du veta mer?
Hör av dig!

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram