JÄRV ÄVENTYR
TRYSIL

2-3 September 2023

Välkomna till Norges mäktigaste fjälldestination!
I Trysil är det nära till äventyret, här hittar du Skandinaviens bästa cykelpark och fina fjälleder att vandra på. Kort sagt - Som gjort för Järv Äventyr.
Anmäl ditt lag
Kupering 4/5
Svårighet 3/5
Startsida | Äventyr | Trysil

Anmäl ditt lag tidigt för bästa pris:

Early bird pris till 2/4

2 295 kr/lag

Ordinarie pris till 1/8

2 795 kr/lag

Sista chansen till 2/9

3 495 kr/lag

Järv Trysil by EQPE

Järv Trysil bjuder på en fantastisk fjälltur och Mountainbikecykling i världsklass.

Dag 1 - En oförglömlig fjälltur där laget tillsammans ska lösa kluriga uppgifter, leta skatter och njuta av utsikten på Trysilfjellet 1132! 

Dag 2  - Tillsammans cyklar ni i Nordens häftigaste MTB-park och löser spännande uppgifter . Äventyret avslutas med att hela laget tar liften upp på toppen och tillsammans cyklar den 7 km långa "Magic Moose" mot mål.

-Kan du cykla? Då kan kan du anmäla dig till Järv Äventyr Trysil.

Välj mellan våra 2 startgrupper:
KOMPIS | FAMILJ
2-3 SEPTEMBER
14-80 ÅR

JÄRV KOMPIS

För alla som älskar äventyr

Översikt
Sträckor
Deltagare
Äventyrstävling
 2-3 September 
Start 10:00 
Äventyr i två dagar!
Trysil bjuder på två varierade dagar. Första dagen tar ni er till fots på en fantastisk fjällrunda, andra dagen utforskar ni Nordens häftigaste MTB-park.

Moment:
Färdigheter:
Som lag ska ni vandra/springa/cykla, utmed stigen finner ni en rad  kluriga uppdrag som ska lösas. Med hjälp av kartan letar ni efter gömda skatter.  
Bra samarbete och kvicka hjärnor är viktiga ingredienser för ett lyckat äventyr i Trysil.
Lagen brukar korsa mållinjen innan 14:00.
Rekommenderad yngsta ålder: 14 år
Sträckor
Dag 1 
Springer/vandrar ni på fina fjällstigar med hänförande utsikt. Tämligen kuperat, framförallt upp till Trysiltoppen och Nordre Kanken, avslutas med rolig nedförslöpning till Järv Arena.
Dag 2
Börjar med 3 km löpning sen är det  Mountainbike som gäller, det mesta och bästa av Trysil bikepark, avslutas med den otroligt roliga "Magic Moose"- 7 km free flow stig ner för berget.

Dag 1

16 km
2 st
6 st
5 st

Dag 2

26 km
3 km
4 st 
1 st
Deltagare
Äventyret blir så mycket bättre när man får dela det med nära och kära. Järv Kompis passar kompisgäng, kollegor och familjer med tonårsbarn.

Ett lag består av 2-5 personer.
Vissa uppdrag blir svårare med få deltagare, några lite enklare. 4 personer i laget är perfekt. 

Rekommenderad yngsta ålder är 14 år 
2-3 SEPTEMBER
7-80 ÅR

JÄRV FAMILJ

För den aktiva familjen

Översikt
Sträckor
Deltagare
Äventyrstävling
 2-3 September
Start  11:00 
Äventyr i två dagar!
Trysil bjuder på två varierade dagar. Första dagen tar ni er till fots på en fantastisk fjällrunda, andra dagen utforskar ni Nordens häftigaste MTB-park.
Som lag ska ni vandra/springa/cykla, utmed stigen finner ni en rad kluriga uppdrag som ska lösas. Med hjälp av kartan letar ni efter gömda skatter.
Bra samarbete och kvicka hjärnor är viktiga ingredienser för ett lyckat äventyr i Trysil.
Lagen brukar korsa mållinjen innan 14:00.
Rekommenderad yngsta ålder: 7 år
Moment:
Färdigheter:
Sträckor
Dag 1
Springer/vandrar ni på fina fjällstigar med hänförande utsikt. Tämligen kuperat, framförallt upp till Trysiltoppen och Nordre Kanken, avslutas med rolig nedförslöpning till Järv Arena.
Dag 2
Börjar med 3 km löpning sen är det Mountainbike som gäller, det mesta och bästa av Trysil bikepark, avslutas med den otroligt roliga "Magic Moose"- 7 km free flow stig ner för berget.

Dag 1

11 km
2 st
6 st 
5 st

Dag 2

3 km
17 km
4 st
1 st
Deltagare
Att barn kan mer än man tror vet nog dom flesta, men när man finner sig påhejad av sitt barn längs sträckan blir det desto tydligare! Man behöver inte vara en sportfamilj för att delta, det är gemenskapen som är det magiska!

Ett lag består av 2-5 personer.
Vissa uppdrag blir svårare med få deltagare, några lite enklare. 4 personer i laget är perfekt. 
Vi rekommenderar att yngsta ålder är 7 år för Järv Familj.

Boende

TÄVLINGSBYN

Trysil 
För bästa totalupplevelse av ert Järv Äventyr ska ni bo nära Järv Arena.

Järv rekommenderar:

RADISSON BLU RESORT HOTELL

Trysil Prestige är ett koncept utvecklat för dig som vill vara din egen herre, men som samtidigt vill njuta av de bekvämligheter och erbjudanden som ett hotell kan erbjuda. Njut av en fantastik frukost innan ert äventyr!

Boka Boende

Mer information

TÄVLINGSINFO
BONUSINFO
ALLMÄNNA VILLKOR

ETT JÄRV LAG

Ett lag består av minst 2 personer och max 5 personer.

Välj någon av våra två startgrupper.

Järv Kompis | Rekommenderad yngsta ålder 14 år |

Järv Familj Rekommenderad yngsta ålder 7 år |

Vilken startgrupp ska vi välja?

Är ni osäkra på vilken startgrupp ni ska välja är det ett bra tips är att para ihop sig med en annan familj eller kompisgäng och dela upp er i olika startgrupper som passar i ålder. 

E.x Leif och Ulla har barnen Teo 16 år och Lilly 9 år, deras kompisar Olle och Lisa har barnen Viggo 8 år och Karin 15 år. Då anmäler de 2 lag i startgrupperna Familj och Kompis och delar in deltagarna i laget så alla kan njuta av sitt äventyr!

Åldern på startgrupperna är rekommenderad ålder, ni känner era deltagares förmågor bäst. Tror ni att er femåring klarar att vandra 10 km stig  och cykla Mountainbike i några timmar  så är det inga problem att anmäla sig i familjeklassen.

Alla utmaningar är designade så att alla i laget ska kunna bidra till lösningen.

Järv Trysil har inga maxtider! Ta den tid ni önskar ute på fjället, ta in omgivningen, stanna och ta en fika och njut av en fin dag tillsammans.

Järv  Trysil har svårighetsgrad medel.

Järv Trysil kräver viss vana vid vandring, dag 1 är ganska kuperad och på några ställen är stigen stenig och teknisk.

Cyklingen dag 2 klarar alla av, cykelstigarna i både Trysil Bike Park och Magic Moose är välprepareade och otroligt roliga att cykla på.

 

 

 

 

VILKET LAG VINNER?

Vi tänker att det viktigaste är att ha roligt på Järv Trysil, men när tävlingsvästen åker på kan tävlingshornen växa ut!

Järv Trysil premierar dessa 4  kategorier:

 • Bästa laganda – det lag som samarbetat bäst
 • Klurigast lag – det lag som löst uppgifterna på smartast sätt
 • Bästa skattletare - det lag som hittat flest skattkistor
 • Snabbaste lag – de 3 lag som har den snabbaste sammanlagda tiden

Vid varje uppdrag väljer våra funktionärer ut de lag som samarbetar bäst och de lag som löser uppdraget smartast/klurigast.

Det finns ofta flera sätt att lösa ett uppdrag. Det kan vara smart att läsa uppdragskuvertet noga och ta lite tid för planering innan man tar sig an ett uppdrag!

Om flera lag hittar lika många skatter vinner det bästa skattletare laget med snabbast totaltid.

OBLIGATORISK UTRUSTNING

DAG 1:

Måste finnas i ert lags packning 

 • 1 st Fulladdad mobiltelefon
 • 1 st Första hjälpen med bandage och plåster
 • Energi: minst 400 kcal per lagmedlem (en sportbar innehåller ca 200 kcal) Alltså minst 2 bars (eller nötter, smörgåsar e.t.c) per lagmedlem
 • 2 liter vatten

Ni får fördela packningen hur ni vill, kan vara smart att minst 2 st deltagare i laget bär ryggsäck.

NOTERA: ni tillåts inte starta om ni inte har packat den obligatoriska utrustningen!

Bra att ha:

 • Extra batteri och sladd till telefonen (powerbank)
 • Hallonbåtar (smågodis är bra energi och höjer humöret)

DAG 2 är det enbart cykelhjälm som är obligatoriskt, på cykelsträckorna. 

Men det är smart om en deltagare bär ryggsäck med energi, vatten och förstahjälpen.

 

 

UTRUSTNING

“Det finns inget dåligt väder… bara dåliga kläder!

För att er upplevelse av Järv Ramsvik ska bli bästa möjliga bör ni vara utrustade efter väder. Blåst och regn klarar man av, bara man planerat sin packning lite grann.

Skor:

Vi rekommenderar trailskor med bra grepp! Underlaget är varierat och blir halt vid blött väder, framförallt klipphällar kan bli väldigt hala vid regn. Dessutom är det risk för stukningar och vrickningar om man använder vanliga asfaltsskor på de små stigarna ni kommer vandra/jogga på.

Mountainbike:

Alla i laget behöver en Mountainbike. 

Stigarna vi cyklar på under Järv Trysil är tämligen lättcyklade, ni behöver inte en avancerad MTB för att klara utmaningen.

Har ditt lag inte Mountainbikes att tillgå, kan ni hyra cyklar under er tävlingshelg.

Alla i laget behöver en egen mountainbike.

Ryggsäck:

Vi rekommenderar att alla vuxna deltagare bär ryggsäck, bra om ryggsäcken är anpassad för vandring. Det blir tungt och onödigt jobbigt med ryggsäck som inte är anpassad för ändamålet. Tänk på att ni bär med er all dryck och förtäring i era ryggsäckar under äventyret.

Kläder: 

Vi rekommenderar oömma träningskläder som torkar fort. Väldigt bra med vindjacka och regnbyxor, smart med extra tröja i ryggsäcken. Tunna handskar (typ trädgårdshandskar) kan vara bra vid uppdragen.

Tävlingsväst:

Alla lag får tävlingsvästar till alla lagmedlemmar. Tävlingsvästen ska bäras av lagmedlemmarna då de utövar sin/sina sträckor. Tävlingsvästen ska alltid bäras fullt synlig, alltid som yttersta plagget när deltagare tävlar.

Designa era egna västar! Har ni ett kul lagnamn, eller vill sticka ut med egen färg på västarna och vill “låsa” ert lag nummer. Då skall ni designa era egna västar, det nummer ni väljer kommer då för alltid vara låst till ert lag och ni kan använda västarna vid alla Järv Äventyr som ni i framtiden anmäler er till.

Önskar ditt lag designa sina egna västar (lagnamn, lagnummer och färg på väst ) tillkommer en avgift på 200 sek per väst och beställs vid er anmälan till Järv Trysil.

Tävlingsvästen ska återlämnas efter avslutad tävling, en straffavgift på 200 kr per väst påläggs laget om västarna inte återlämnas (gäller inte er som beställt egen design på västarna).

STRÄCKOR DAG 1

Start och mål: Järv Arena vid Trysil Apartment Hotel. 

Dagen med ett uppdrag hundra meter från Järv Arena, när uppdraget är klart spurtar ni mot liften " Fjellexpressen"som tar er till starten av fjällrundan.  Första kilometern är ganska enkel men sista kilometern upp till 1132 är tämligen teknisk och på sina ställen brant. Uppe på 1132 väntar fantastisk utsikt och uppdrag 1. Nu har ni klarat den tuffaste delen av banan! Efter toppen på Trysilfjellet delar sig stigarna, Kompis tar en fin tur ned mot Fageråsen och sedan upp till Nordre Kanken.

Familj tar 2 km fjällstig till nästa topp Nordre Kanken som är ganska enkel men på sina ställen teknisk. När ni njutit klart av utsikten på Nordre Kanken väntar fortsättningen på fjällrundan, 5 km fjäll/skogsstig runt fjället och in i skidområdet.

Innan 3 km härlig nedförslöpning på skogsstig mot mål väntar ett uppdrag  under Fjellexpressen. Full fart mot uppdrag 5 innan ni kan gå i mål och njuta av en dags äventyr på fjället. 

 

KARTA DAG 1

STRÄCKOR DAG 2

Start och mål: Järv Arena vid Trysil Apartment Hotel.

 • Start
 • 3 km löpning, 1 uppdrag och 2 skatter
 • Super sprint, Stafett, 4 varv på 1 km slinga
 • Trysil Bike park (9 km familj & 18 km kompis)
 • Lift- Fjellekpressen
 • Magic Moose - 3km 
 • Uppdrag vid Knetsetra
 • Magic Moose - 3 km
 • Uppdrag i Järv Arena
 • Mål

Dagen börjar med 3 km stig och grusväg, hela laget springer/vandrar tillsammans ut med stigen ska två skatter hittas och ett uppdrag utföras.

Tillbaka i Järv Arena börjar "Järv MTB Super Sprint Stafett". Slingan på 1 km ska göras 4 varv, ni bestämmer själva inom laget hur ni lägger upp taktiken, men ni måste in och växla i Järv Arena efter varje varv (vill man cykla med sitt barn är det ok).

Nu väntar Trysil Bike Park! 

Från Järv Arena till  Trysil Bike Arena cyklar ni ca 600 meter grusväg (samma väg tillbaka)

Kompis och Familj cyklar samma stig i ca 5 km där ett uppdrag väntar.  Efter uppdraget delar sig stigarna, Familj tar höger och Kompis vänster. Kompis cyklar 2 varv och familj cyklar tillbaka till Järv Arena.

Tillbaka vid Järv Arena hoppar hela laget på Fjellexpressen som tar er till starten av Magic Moose. 

Magic Moose är 7 km fantstisk "free flow stig" som alla klarar av! I mitten av Magic Moose hoppar ni av cyklarna och tar er an Uppdraget vid Knettsetra.

Efter uppdrag 2 är det fullfart mot mål, de sista 3km på Magic Moose är väldigt fin.

Väl nere vid Järv Arena väntar sista uppdraget innan ni springer i mål.

Nu är ni i mål och kan njuta av 2 dagars äventyr i Trysil.

KARTA KOMPIS DAG 2

KARTA FAMILJ DAG 2

 

SCHEMA JÄRV TRYSIL 

FREDAGEN 1 September

16:00-19:00 Sekretariatet öppet.

Här hämtar du ditt lags startpaket, ställer frågor, kollar kartor, byter namn på deltagare eller något annat som har med ditt äventyr i Trysil att göra.

För att förhindra trängsel på stigen och vid uppdragen har vi delat upp Järv Kompis och Järv Familj i olika starter! 

LÖRDAG 2 September

JÄRV KOMPIS 

08:00 Sekretariatet öppnar.

09:45 Obligatoriskt infomöte.

 • 10:00 Start Kompis

13:00 Målgång. – Första lag passerar mållinjen

JÄRV FAMILJ

08:00 Sekretariatet öppnar.

10:00 Obligatoriskt infomöte.

 • 10:15 Start 1
 • 10:30 Start 2
 • 10:45 Start 3

13:00 Målgång. – Första lag passerar mållinjen

22:00 Bums i bingen. En god natts sömn är bästa uppladdningen.

SÖNDAGEN  3 September

JÄRV KOMPIS 

08:00 Sekretariatet öppnar.

09:45 Obligatoriskt infomöte.

 • 10:00 Start Kompis

13:00 Målgång. – Första lag passerar mållinjen

JÄRV FAMILJ

08:00 Sekretariatet öppnar.

10:00 Obligatoriskt infomöte.

 • 10:15 Start 1
 • 10:30 Start 2
 • 10:45 Start 3

13:00 Målgång. – Första lag passerar mållinjen

15:00  Prisutdelningen. Vi uppmärksammar bästa laganda, klurigast lag, bästa skattletarna och de snabba raketerna. 

 

 

JÄRV ARENA

Vid Trysilfjell Apartment Hotel  hittar du  Järv Arena.

Vid Järv Arenan är det både  både start och målgång. 

Vid arenan skapar vi en feststämning -musik, speaker och publikens jubel ger extra energi vid start och målgång.

Vid målet finns vår energistation, fylld med bananer, fantastiska kanelbullar, kaffe, energidryck och bars. Perfekt för att fylla på tomma energistationer efter en härlig dags äventyr.

Notera att vi inte tillhandahåller något engångsmaterial! 

Äger du inte en kåsa eller liknande, kan du köpa det av oss vid arenan.

Vid arenan finns tillgång till toaletter och ett antal restauranger.

Lördag kl 15:00-17:00 har restaurangen After Järv med underhållning och Järvs "lilla prisutdelning"!

HYRA CYKEL

Cykeluthyrning i Trysil

Under  Järv Trysil kan du naturligtvis använda din egen Mountain bike.

Men det är bekvämt att hyra cykel, då behöver du inte tänka på transport och kan vara säker på att få en cykel som är i gott tekniskt skick.

Det är enkelt att hyra en cykel i Trysil. Det finns tre sportbutiker som hyr olika typer av cyklar, både cyklar för barn och vuxna. 

HYR CYKEL

 

PARKERING

PARKERING

Närmaste parkering till Järv Arena hittar du vid TURISTSENTERET, här finns det gått om parkeringar som är gratis.

LADDNING AV ELBIL I TRYSIL

I Trysil finns flera laddningsställen för elbil. Vi hänvisar all laddning till de avsedda laddstationerna då det är förbjudet att ansluta elbil direkt till våra boendens eluttag/motorvärmaruttag.

Här hittar du information om de laddstationer som finns i Trysil »

Boenden med laddstolpe »

 

 

HÅLLBARHET

Järv Äventyr värnar självklart om miljö och vår vackra natur.

Vi gör allt vi kan för att minimera vårt fotavtryck. Bland mycket vi gör för att minska vår miljöpåverkan, är att minimera engångsmaterial.

Allt som vi serverar är ekologiskt och helst lokalt producerat och vi ställer krav på våra boendepartners att även de serverar ekologisk och allra helst närproducerat.

Vi dammsuger marknaden på eventutrustning tillverkad av återvunnet material och försöker så långt det är möjligt att producera eventmaterial som används många gånger under flera år. Järv Äventyr återställer alltid naturen efter oss, vi vill aldrig lämna spår efter oss.

Du och ditt lag diskas omedelbart om ni slänger skräp i naturen eller på annat sätt gör åverkan på miljön vi befinner oss i!

SkiStar är Skandinaviens ledande aktör inom alpin fjällturism. Det är grundläggande för en hållbar utveckling av SkiStars verksamhet att värna om den unika fjällmiljö som bolaget verkar i. SkiStars hållbarhetsarbete ska genomsyras i det dagliga arbete som utförs och vara en naturlig del för alla medarbetare. Skistar och hållbarhet.

 

SERVICE I TRYSIL

I Trysil hittar du de mesta du kan behöva för en bekväm äventyrssemester:

Här finns mataffärer, taxi, busstransport, lekcenter, apotek, barnpassning och vinmonopol.

Upptäck allt du kan göra  på Trysil.com

I Norge används tre nödnummer 110 för brand, 112 för polis och 113 för ambulans. Sjukvårdsrådgivning dygnet runt ring legevakt på 116. 

 

HITTA HIT

RESA TILL TRYSIL

Trysil ligger 48 mil från Stockholm, 50 mil från Göteborg, 21 mil från Oslo och endast 4 mil från Scandinavian Mountains Airport. Om du inte vill köra bil tar du dig smidigt till Trysil med flyg, tåg eller buss.

Pass, visum, och tullbestämmelser för resor till Norge »

ALLMÄNT

Dessa allmänna villkor (”Allmänna Villkor”) gäller för lopp arrangerade av Aventuro. Med benämningarna ”Aventuro”, ”vi”, vår”, ”vårt” och ”oss” “Järv Äventyr”"Järv Familj” menas Aventuro AB, org. nr VAT No. SE559298691201, Lilleby Höjd 21, 42354 Torslanda, Sweden.. Med ”lopp” menas tävlingar samt andra typer av event.

Genom att du anmäler dig till något av våra lopp godkänner du våra vid var tid gällande Allmänna Villkor. Om du gör en anmälan för en annan person än dig själv är du ansvarig för att denna person har tagit del av och följer våra villkor. Vi förbehåller oss rätten att ändra och uppdatera villkoren.

För att delta i vissa av våra lopp måste du ha uppnått en viss ålder. Eventuell åldersgräns för våra lopp framgår vid anmälan till respektive lopp. Är du yngre än 18 år vid anmälningstillfället måste din målsman godkänna anmälan för att du ska kunna ingå ett avtal.

Notera att det kan finnas en tidsbegränsning för genomförandet av våra lopp och du är medveten om och accepterar att vi därför kan komma att avsluta ett lopp innan du har gått i mål. En eventuell tidsbegränsning framgår i officiell information för det aktuella loppet.

Vi gör allt vi kan för att tillhandahålla så korrekt information som möjligt. Vi reserverar oss dock för eventuella fel i informationsflödet kring det lopp du har anmält dig till. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar av loppet om vi anser detta vara nödvändigt.

ÅTERBETALNING OCH ÅNGERRÄTT

Anmälan till Järv Äventyr är bindande och vi erbjuder ingen återbetalning av startavgift vid skada eller sjukdom.

Vi erbjuder däremot möjligheten att flytta din startplats (mot uppvisande av läkarintyg) till någon annan Järv tävling som äger rum inom 12 månader från det datum din ursprungliga tävling skulle ägt rum.

Om du har försäkringen Startklar kan du däremot få din startavgift återbetald vid sjukdom, skada eller graviditet som medför att du inte kan delta. I Startklar ingår också en olycksfallsförsäkring som gäller under loppet och under resan till och från. Läs med om Startklar.

Järv Äventyr har ingen skyldighet att återbetala startavgiften, eller att betala skadestånd eller kompensation pga att ett av våra lopp ställs in. Köp av startplats i idrottsevenemang på en bestämd dag eller en bestämd tidsperiod är undantagna från ångerrätt enlig Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

Men om Järv Äventyr ställs in på grund av en händelse som t.ex. covid-19 erbjuds du full återbetalning av startavgiften. Du äger dock inte rätt att kräva annan ersättning från Järv Äventyr (Aventuro AB) i samband med detta. Ingen ersättning ges t.ex. för ekonomisk förlust vid bokad resa eller boende i samband med våra lopp. Vi hänvisar i dessa fall till ditt försäkringsbolag.

BYTE AV DELTAGARNAMN

Anmälan till Järv Äventyr sker lagvis. Vi erbjuder möjligheten att byta deltagarnamn på lagmedlemmarna. Byte av deltagarnamn kan göras gratis. Den som vill byta deltagarnamn i sitt lag behöver själv hitta en ersättare.

Notera att det endast är möjligt att byta deltagarnamn i laget fram till och med 10 dagar innan loppet ska äga rum, eller dagen innan anmälan stänger, beroende på vad som infaller först. För att genomföra ett namnbyte eller få mer information om hur namnbytet går till, ber vi dig kontakta oss på info@jarvaventyr.se.

När det är mindre än 10 dagar kvar till loppet godkänner vi inte ändringar av namn på anmälan. Vi hänvisar då till ditt försäkringsbolag för eventuell återbetalning av anmälningsavgift om du inte kan delta.

PERSONUPPGIFTER

Genom godkännande av dessa Allmänna Villkor godkänner du att ditt namn, födelsedatum, klubb, ort och nationalitet offentliggörs i våra start- och resultatlistor. Du som av personliga skäl inte vill synas i start- eller resultatlistor kan meddela oss detta på e-mail: info@jarvaventyr.se. Meddela vilket eller vilka lopp det avser.

När du anmäler dig till något av våra lopp kommer vi att behandla dina personuppgifter. Vi ber dig att läsa om Aventuro behandling av personuppgifter här: https://jarvaventyr.se/integritetspolicy/

För att slutföra anmälan till våra lopp måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska vid registreringen. Vi behöver din korrekta e-postadress för att skicka anmälningsbekräftelse, startbevis och annan relevant information rörande loppen. 

Din e-postadress används, om du har godkänt detta, till utskick av nyhetsbrev från Järv Äventyr, med emfas på de event som vi arrangerar. Du kan när som helst avanmäla dig från dessa genom att kontakta vår kundservice på info@jarvaventyr.se eller klicka på avregistrerings länken i utskicken.

MARKNADSFÖRING OCH FOTOGRAFERING

Vi kommer att ha fotografer på plats vid Järv Äventyr som tar både stillbilder och rörlig bild. Genom att godkänna dessa Allmänna Villkor samtycker du till att bilder och filmer från våra lopp kan komma att användas av Järv Äventyr och våra externa partners i marknadsföringssyfte på hemsidor, i sociala medier, i annonser, pressreleaser och trycksaker. Du samtycker också till att Aventuro´s samarbetspartners vid aktuellt lopp använder bilder och filmer från loppet i syfte att marknadsföra andra av Aventuro arrangerade lopp, utan att du ställer krav om särskild ersättning. Samarbetspartners för aktuellt lopp hittar du alltid i sidfoten längst ner på loppets hemsida. Läs gärna om Aventuros behandling av personuppgifter här: https://jarvaventyr.se/integritetspolicy/.

Vill du inte synas på bild kan du meddela detta till oss på e-mail: info@jarvaventyr.se. Ange ditt namn, startnummer och vilket lopp det avser. Vi tar hänsyn till bilder där du tydligt kan identifieras, men inte massbilder där du är en av många deltagare. Bilderna tas bort permanent i våra kanaler.

BETALNING

Betalning och anmälan till Järv Äventyr sker hos Aventuro´s  partner Raceid.  Raceid  lagrar aldrig ditt bankkontonummer eller kreditkortsnummer.

När du lägger din beställning dras beloppet från ditt konto i samband med att du bekräftar köpet. Som kund har du skyldighet att se till att det finns pengar på ditt konto vid betalningstillfället. Om kontot inte har täckning eller om det av annan anledning inte går att dra pengarna kommer inte din anmälan att gå igenom.

ANSVAR / FORCE MAJURE

Vi tar inget ansvar för skada som uppstår till följd av brott mot dessa Allmänna Villkor eller brott mot regler eller instruktioner som tillämpas vid våra lopp.

Genom att du godkänner dessa Allmänna Villkor godkänner du att du deltar på egen risk i våra lopp och att vi därför inte ansvarar för skada som eventuellt åsamkas dig vid deltagandet i loppet. Vi ansvarar inte för skador som kan uppstå på kläder eller teknisk utrustning som du bär under loppet. Vi ansvarar inte för din personliga egendom som tas med till loppet. Vi ansvarar inte för värdesaker.

Aventuro är befriade från ansvar i händelse av naturkatastrof, krig, myndighetsbeslut eller annan därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll, som inte skäligen kunnat förutses och som påverkar ingångna köp eller utfästelser från vår sida – exempelvis vår möjlighet att arrangera ett lopp.

Om ett av våra lopp ställs in på grund av en händelse utanför vår kontroll eller med hänsyn till deltagarnas säkerhet har du inte rätt att kräva återbetalning av startavgiften eller kräva annan ersättning från Aventuro.

Vid deltagande i lopp utanför ditt hemland bör du alltid se till att du har försäkring som täcker eventuella skador och sjukvårdsutgifter i detta land

TVISTER

Om du inte är nöjd med något av våra lopp ber vi dig att kontakta oss på info@jarvaventyr.se. Om du därefter inte är nöjd kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden, Box 174, 101 23 Stockholm, eller till EU-kommissionens onlineplattform för tvistlösning: http://ec.europa.eu/odr. Vi åtar oss inte att delta i alternativa tvistlösningsförfaranden, men kommer att ta slutlig ställning till denna fråga vid en uppkommen tvist.

Anmäl ditt lag

Tidigare tävlingar

JÄRV ÄVENTYR 2022

I september 2022 genomfördes ett mycket lyckat Järv Äventyr Trysil!
Drygt 100 personer stod på startlinjen, förväntansfulla och lite nervösa.
Trysil bjöd på perfekt behagligt sensommarväder, lite sol, lite moln och behaglig temperatur.

Till och med truliga tonåringar sa att de ville komma tillbaka 2023!

Det här tyckte några av våra deltagare var det bästa med Järv Trysil:

"Att det var ett familjeäventyr som vi kunde göra tillsammans. Lagom avstånd mellan aktiviteterna/uppdragen. Man kunde göra det på sin egen nivå och i sin egen takt"
"Gemensam aktivitet som alla gillar. Både barn och vuxna. Det är ont om sådana."
"Glädjen bland tävlande och funktionärer. Alla moment som alla i familjen kunde bidra till och ha kul. En härlig känsla rätt igenom. Höjdpunkten var MTB dagen! Så otroligt roligt 😄"

#jarvaventyr

Titelsponsor

Huvudsponsorer

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

cross
sv_SE
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram