fbpx
00
dagar
kvar på Öppningspris Tjörn!
Läs mer

JÄRV ÄVENTYR TJÖRN

5-6 Oktober 2024

Upplev utsikten från mäktiga Tjörnbron och ta er fram på de tre små öarna som bron sträcker sig över. Ert lag varvar trail på klippor och i skog, med roliga uppdrag längs vägen.

 

Anmäl ditt lag

Anmäl ditt lag tidigt för bästa pris:

Öppningspris till 19/6

2 195 kr/lag

Early bird pris till 26/8

2 495 kr/lag

Ordinarie pris till 16/9

2 995 kr/lag

Sista chansen till 30/9

3 495 kr/lag

Järv Tjörn by EQPE

Lagtävling med fantastiskt kustäventyr. Trail varvas med uppdrag likt Mästarnas Mästare och Wildkids, samt att ni letar gömda skattkistor längs vägen.

Dag 1 Startar på Almön och Tjörnbro Arena. Ni börjar med en tur över den mäktiga Tjörnbron och med hisnande utsikt över Askeröfjorden. Direkt efter bron tar ni er upp till det berömda utsiktsstället Stora Huvudet som blir en perfekt selfie-plats med den mäktiga bron i bakgrunden. Turen fortsätter på Stenungsön som erbjuder naturstigar, djupa skogar och fantastiska kustvyer. Innan ni åter får ta er tillbaka över Tjörnbron väntar den utmanande hinderbanan med över 25 hinder som alla kräver att ni samarbetar inom laget. Juniordistansen startar vid den vackra stranden som kallas Hawaii och ansluter till hinderbanan. Junior gör utvalda hinder på hinder banan som passar alla åldrar från ca 4 år.

Dag 2 börjar med en tur runt Almön där banan ibland går över lätt väg och ibland över tuffare klippor. Med hjälp av Tjörnbron tar ni er över till häftiga Källön med sin dramatiska natur. Där kommer ni få uppleva lätta stigar i barrskog, klippstränder och tuff klippklättring. Allt varvas med spännande uppdrag och skattletning.

Ni får uppleva det mesta och bästa från södra Bohuslän både på klipporna och i skogen. Detta är ett äventyr som passar alla, stigarna är välpreparerade och topparna är överkomliga. Ert lag består av 2-5 personer. Alla får en JÄRV-medalj och möjlighet att vinna tre vinster Bästa Laganda, Bästa Skattletare och Bästa Tid (vi tar ej tid på Järv Junior från 4 år)


Våra olika distanser

Järv Familj

Från 7 år
Äventyr för hela familjen. Distans ca 8-12km per dag. Passar alla som längtar efter "tillsammans-tid".

Utforska vidare

Järv Junior

Från 4 år
Äventyr för de yngsta. Distans ca 4-5km per dag. Passar alla barn med spring i benen.

Utforska vidare

Tävlingsinformation

Notera att bansträckningen är preliminär och kan komma att ändras.

Dag 1

Järv Familj | ca 9 km | 6 uppdrag |

Starten går på Almön och Tjörnbro Arena. Ni börjar med en tur över den mäktiga Tjörnbron och med hisnande utsikt över Askeröfjorden. Direkt efter bron tar ni er upp till det berömda utsiktsstället Stora Huvudet som blir en perfekt selfie-plats med den mäktiga bron i bakgrunden. Turen fortsätter på Stenungsön som erbjuder naturstigar, djupa skogar och fantastiska kustvyer. Innan ni åter får ta er tillbaka över Tjörnbron väntar den utmanande hinderbanan med över 25 hinder som alla kräver att ni samarbetar inom laget.

Ni får uppleva det mesta och bästa från södra Bohuslän både på klipporna och i skogen. Detta är ett äventyr som passar alla, stigarna är välpreparerade och topparna är överkomliga. Ert lag består av 2-5 personer. Alla får en JÄRV-medalj och möjlighet att vinna tre vinster Bästa Laganda, Bästa Skattletare och Bästa Tid (vi tar ej tid på Järv Junior från 4 år)

Järv Junior | ca 5 km | 4 uppdrag | 

Dagen börjar med en kort busstur till Stenungsön. Starten går på den vackra stranden som kallas Hawaii och därefter väntar den utmanande hinderbanan med över 25 hinder som alla kräver att ni samarbetar inom laget. Junior gör utvalda hinder på hinderbanan som passar alla åldrar från ca 5 år. En kort skogsstig sen väntar den mäktiga Tjörnbron med hisnande utsikt över Askeröfjorden innan ni är tillbaka på Almön och går i mål vid Tjörnbro Arena.

 

Dag 2

Järv Familj | ca 8 km | 6 uppdrag |

Dagen börjar med en tur runt Almön där banan ibland går över lätt väg och ibland över tuffare klippor. Med hjälp av Tjörnbron tar ni er över till häftiga Källön med sin dramatiska natur. Där kommer ni få uppleva lätta stigar i barrskog, klippstränder och tuff klippklättring. Allt varvas med spännande uppdrag och skattletning. Nu kan ni njuta av dagens äventyr.

Järv Junior | ca 4,5 km | 4 uppdrag |

Dagens äventyr är en tur runt Almön där banan ibland går över lätt väg och ibland över tuffare klippor. Ni kommer få uppleva både skog och fantastiska kustvyer, allt varvas med spännande uppdrag och skattletning. Väl tillbaka på Tjörnbro Arena kan ni njuta av dagens äventyr.

 

 

På  Tjörnbro Arena har vi Start och Mål för Järv Äventyr Tjörn.

Vi har minimerat all logistik, allt du behöver göra är att vara redo på startlinjen när startskottet går.

Vid arenan skapar vi en feststämning -musik, speaker och publikens jubel ger extra energi när ni startar och sprintar mot mål.

Om du dessutom bor på Tjörnbro Arena, har du bara några meter till ditt boende, om du behöver byta kläder, ta en powernap eller bara hämta lite extra energi.

Notera att vi inte tillhandahåller något engångsmaterial! Äger du inte en kåsa eller liknande, kan du köpa det av oss vid arenan.

Vid arenan finns tillgång till toaletter.

Ett detaljerat schema med starttider kommer skickas till alla deltagare ca 2 veckor innan tävlingsdagen. Nedan följer några preliminära hållpunkter att se fram emot.

Fredag

16:00-19:00 Sekretariatet öppet.

Här hämtar du ditt lags startpaket, ställer frågor, kollar kartor, byter namn på deltagare eller något annat som har med ditt äventyr på Tjörn att göra.

 

Lördag

08:00 Sekretariatet öppnar.
09:00- 11:00 Buss för Juniordistansen från Tjörn Arena till Starten
10:00 Första startgrupp startar. Därefter start var 15:e minut.
ca 13:00 Målgång. – Första lag passerar mållinjen
15:00-17:00 AFTER JÄRV på Tjörn Arena med lilla prisutdelningen. Vi uppmärksammar dagens bästa lag

 

Söndag

08:00 Sekretariatet öppet.
10:00 Första startgrupp startar vid Tjörn Arena. Därefter start var 15:e minut.
ca 13:00 Målgång. – Första lag passerar mållinjen

Mer information hittar du under Frågor och svar

Boende

Tjörnbro Arena
För bästa totalupplevelse av ert Järv Äventyr ska ni bo på Tjörnbro Arena. 
Här har ni nära till "After Järv" på lördagen efter loppet och alla roliga aktiviteter som Tjörnbro Arena bjuder på.  

Här finner du ditt boende vid havet på Tjörn i Bohuslän.
Boendet är indelat i hotelllägenheter i tre olika kategorier utifrån dess läge och standard. Alla är utrustade för att skapa en god natts sömn samt ett skönt och praktiskt häng.

Basickategorin Play and Away självhushåll är boendenivån för dig som prioriterar våra aktiviteter, att vara utomhus men ändå sova gott. I dessa lägenheter finns det tre sovrum med våningssängar och gott om förvaring, kök samt dusch/toalett. Om man vill hålla nere boendepriset kan man själv avgöra om man vill ha det bäddat eller inte.  

Standardkategorin Seaside Delight självhushåll är en perfekt bas för gänget som älskar att utforska.
Varje boende har två sovrum med en queensize säng och en våningssäng, badrum och fullt utrustat kök.
Lägenheterna i kategorin Seaside Delight, har har under våren 2023 fått en ansiktslyftning men är inte helrenoverade. Önskar du addera frukost, handdukar och bäddset så gör du det med tillvalsprodukter.
Panoramautsikten över havet kan göra vilken säl som helst avundsjuk.
Utanför boendebyggnaden finns en generös gräsyta med utemöbler och grill.
Första parkett för att se den röda solen sjunka ner i horisonten!

Premiumkategorin Nature’s Haven passar den som vill ha en extra touch av lyx. Lägenheterna är helt nyrenoverade och extra rymliga. Här får du tre sovrum med två queensize sängar och en våningssäng, badrum och kök i smakfull design. I denna kategori ingår sängkläder och handdukar samt schampoo och tvål.

Vissa av hotelllägenheterna bjuder på utsikt över havet, andra har lummig inramning av skog och berg. Äventyret väntar på en armlängds avstånd.

Använd koden Järväventyr24 för att erhålla 10% rabatt på boendet.

Titelsponsor
Sponsorer

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram