fbpx
00
dagar
kvar på Early Bird Ramsvik!
Läs mer

Funktionär Järv Halloween Sälen 3-4 November 2023

Startsida | Funktionär Järv Halloween Sälen 3-4 November 2023

Funktionär Järv Halloween Sälen 3-4 November.

Vi söker nu glada funktionärer till tävlingen Järv Äventyr i Sälen!

 

Järv Äventyr är en äventyrstävling där lagen skall springa eller vandra en trailsträcka. Längs med vägen skall de lösa uppdrag inspirerade av Mästarnas Mästare och Wild Kids. 

På höstlovet kommer Järv Äventyr till Lindvallen och håller en tvådagars lagtävling för familjer.

Läs gärna mer om tävlingen här.

 

Främst behöver vi hjälp med att bemanna våra uppdrag samt att vara utklädda spökfunktionärer under Järv Halloween, men vi behöver även hjälp i sekretariatet, efterkontroll, bygga arenan och att snitsla banan.

Du behöver vara utrustad med ett glatt humör, tålamod och uthållighet. På fredagen kommer du att kunna få uppdrag från 12:00-20:00 och på lördagen från kl. 08:00 - 16:00 och behöver vara tillgänglig då men kommer inte behöva arbeta alla timmarna båda dagarna. Uppdragen kan variera och till vissa uppdrag är det någon kilometer att gå.

 

Upplägget är enkelt.

Du anmäler ditt intresse via denna länken. Tänk på att bestämma dig snabbt för platserna är begränsade och det är inte långt kvar till tävlingen!

Ersättning: 

  • Vi erbjuder 120kr/tim. Ersättningen faktureras antingen från eget företag eller från Cool Company eller liknande tjänst.
  • Vi erbjuder boende i Lindvallen i samarbete med SkiStar. Du får räkna med att bo tillsammans med andra funktionärer.
  • Dessutom får du en snygg Järv Äventyr T-shirt.

Du bör vara över 18 år, men om du har ett barn som vill hjälpa till (på samma uppdrag som du) går det fint, men ert barn behöver vara över 15 år.


Alla nyheter

Järv Äventyr logo

VÄLJ DITT ÄVENTYR

Järv Äventyr är 6 olika tävlingar på vackra platser i Sverige och Norge. Välj någon av destinationerna nedan för att läsa mer om tävlingen.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram