fbpx
00
dagar
kvar på Early Bird Ramsvik!
Läs mer

Frequently Asked Questions

Här har vi samlat de vanligaste frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga är det bara att skicka ett mail till info@jarvaventyr.se eller skriv din fråga i chatten nere till höger.

Är boendet inkluderat och var skall vi bo?

Boendet är inte inkluderat i startplatsen utan vi rekommenderar olika boenden beroende på vilken ort man är anmäld till. Varje tävling har en egen sida där vi rekommenderar var vi tycker att man bor bäst. Men man bokar såklart vilket boende man vill.

Får vi anmäla 6st i ett lag?

Uppdragen är anpassade till max 5 personer. Därför blir det olämpligt att vara 6st i ett lag. Vi rekommenderar istället att man anmäler två lag med 3 personer i varje. Ni kan ändå springa tillsammans om ni önskar.

Vi är anmälda till ett äventyr men skulle vilja byta till en annan tävling. Får vi det?

Det går bra att byta till ett annat Järv Äventyr så länge det är samma år. Maila info@jarvaventyr.se så hjälper vi er.

Kommer mitt barn orka hela äventyret?

Vi vet av erfarenhet att de flesta barn orkar mycket mer än vad deras föräldrar tror. Varje äventyr har en rekommenderad ålder. Det är bara en rekommendation, det går utmärkt att anmäla sig även om man är yngre/äldre än rekommendationen.

Kan man avboka startplatsen om man får förhinder?

Startplatsen är inte avbokningsbar. Däremot kan man köpa till avbeställningsskydd mot 10% av startavgiften. Skyddet gäller vid sjukdom mm. Avbeställningsskydd beställer man i samband med anmälan och där framgår också alla villkor.

Kan jag byta eller lägga till lagmedlem i efterhand?

Det går alldeles utmärkt att lägga till eller byta lagmedlem ända fram till start. Maila info@jarvaventyr.se så hjälper vi er.

Får vi ta med oss hunden på Järv Äventyr?

Hundar är varmt välkomna på våra äventyr! Självklart vill vi att hunden  är trygg med att vistas bland andra människor. Tänk på att några äventyr innehåller liftåkning (Sälen och Trysil) så tänk på att hunden behöver våga åka lift.

Kan vi ha med oss småbarn i bärstol eller joggingvagn?

Det går fint att ta med småbarn i bärstol så länge ni känner att ni orkar bära hela vägen. Barnvagnar är däremot inte lämpliga då det kan vara ganska knixig terräng längs banan.

Har du ytterligare funderingar?

Här finns ännu mer information!

Läs artiklar. Vi har många artiklar om allt som rör Järv Äventyr och utomhusliv.

ARTIKLAR

Se video på Youtube eller kolla in våra sociala medier där vi ofta delar hur uppdragen går till och annat skoj. 

Nyhetsbrev

Anmäl dig för roliga outdoor-tips! 

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

homediceexituserspawsmilesyncquestion-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram