En järv destination

Järv Äventyr utgår efter er destinations vision, förutsättningar och miljö! Tillsammans skapar vi ert unika Järv.
Startside | En järv destination

Vill ni bli nästa Järv Destination?

JÄRV Äventyr har tagit fram de roligaste utomhusäventyren vi kan tänka oss. Vi vet inget bättre än att använda naturen till träning, tävling och strapatser. Nu bjuder vi in er att delta i vår vision: Att ge fler naturälskande motionärer chansen att upptäcka Skandinaviens fantastiska natur.  

Erbjud en unik upplevelse

Det har länge funnits ett intresse för att på olika sätt uppleva vår vackra Skandinaviska natur. Det senaste året kan vi lätt säga att det intresset är starkare än det någonsin varit.  
Det som ändrats de senaste åren är att många vill ha sin upplevelse paketerad. Den insikten blev grundreceptet för Järv Äventyr. 

Ett Järvt koncept

Ni vet bäst vad som passar era gäster. Ni har kunskapen om naturen på er destination. Järv Äventyr bygger på gemenskap. Därför är vi noga med att tillsammans med er, skräddarsy äventyr för den aktiva familjen, kompisgänget eller det äventyrslystna företaget. Det krävs klös men även tillgänglighet för att kunna bjuda in alla som älskar gemenskap, äventyr och vår vackra natur.
Järv Mountainbike

Taggade på att visa upp just er natur?

Kontakta oss! Snart kommer ni finna Järvare som springer i era skogar, cyklar i berg, paddlar kajak eller något unikt för er destination. Sedan åker de hem, sådär härligt trötta efter att ha utmanats, lyckats korsa mållinjen via gemenskap och glädje. 

Låt oss skapa ert Järv Äventyr!

Henrik Fredriksson

+46(0)703 705 732
Titelsponsor
Huvudsponsorer
Sponsorer

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

nb_NO
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram