fbpx

En järv familj

Järv Familj är en lagtävling för alla familjer som älskar äventyr i härliga miljöer. Ni kommer ha roligt samtidigt som ni får en utmaning.
Startsida | En järv familj

Äventyr för familjen

Järv Familj är särskilt utformade roliga och spännande strapatser. De passar er familj som är naturälskande och aktiv, med barn från 7 år och uppåt.
Varje Järv Familj anpassas efter varje destinations unika miljö och förutsättningar, allt för att er familj ska få en upplevelse som ni kan tänka tillbaka på med glädje.

Två fartfyllda dagar

Tillsammans som lag ska ni ut på en strapats över två dagar som bjuder på många utmanande och roliga moment. Allt ifrån att lösa kluriga pussel, bestiga en topp, korsa vattendrag, svara på gåtor, cykla mountainbike, paddla kajak och annat spännande. 

Lärorika & roliga utmaningar 

Tävlingsmomentet är inte lika viktigt som den gemensamma upplevelsen. Det är det bästa med våra familjeäventyr. När ni löser uppgifter tillsammans tar ni lärdom från varandra, fyller på med ny kunskap, samtidigt som ni har roligt på vägen. Vi är inte rädda för att utmana er. Det är i utmaningen spänningen tar vid. 

Lycka till och kör hårt! 
Här hittar ni ert nästa äventyr!

Familjeäventyr

Karta

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram